The Ur-Quan Masters Discussion Forum

The Ur-Quan Masters Re-Release => Starbase Café => Topic started by: CelticMinstrel on June 10, 2009, 11:47:22 pm



Title: There's something wrong with this forum...
Post by: CelticMinstrel on June 10, 2009, 11:47:22 pm
Some parts of the forum don't seem to work as they should.  :-\  If I click the "new" button beside a topic, it takes me to the first page rather than the first unread post, and when I click the "Quote" button beside a post, I get an error: "An Error Has Occurred! Unable to load the 'quotefast' template."

Is this fixable somehow? :-\


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: meep-eep on June 11, 2009, 08:44:41 am
I don't know where the "new" button problem comes from. The quoting problem is likely a problem with the template. It's been on my todo list for a long time to fix that. As a workaround, don't use the "quote" button when the "Quick Reply" is open.


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: Dragon on June 11, 2009, 11:17:02 am
Try mark all as read.  I think it'll take you to the first unread message otherwise.  (I may be thinking of phpBB though).


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: Lukipela on June 11, 2009, 11:35:20 am
At least for me, clicking that button gives me this message:

An Error Has Occurred!
Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again. 


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: Dragon on June 11, 2009, 11:36:50 am
Er, actually me too.  Should probably have checked that first...


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: meep-eep on June 11, 2009, 11:49:07 am
This may all have to do with the template (skin). I used it mostly unmodified from the one from SMF's predecessor's YaBB. I should really start over and recreate the template from scratch. I don't have the time to do that though, but if anyone wishes to give it a shot, they are welcome to.
Though when SMF 2.0 comes out of Beta, we'll probably switch to that anyhow.


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: UAF on June 12, 2009, 06:54:03 pm
From the topic title I expected the thread to either be a complaint about the forum, or a post in the spirit of "Dark Forces are gathering, I can feel their malice in the bones!". I really didn't expect tech issues.  :P

P.S - I know the post is totally unhelpful for the thread, but it looks like the original purpose of it has been achived.


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: CelticMinstrel on June 12, 2009, 07:19:19 pm
Well, it hasn't exactly been achieved, but the problem has been acknowledged, meaning that there's a good chance of a fix appearing eventually.


...Dark Forces gathering? What on earth has that to do with the topic title?


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: jaychant on June 13, 2009, 02:30:49 am
I use the old SMF skin (the one that used to be the SCDB default); it works perfectly. The default skin on the other hand has the problems you mention.


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: CelticMinstrel on June 13, 2009, 03:10:54 am
Hmm, thanks. I've changed my theme. ;)


Title: Re: There's something wrong with this forum...
Post by: CelticMinstrel on June 13, 2009, 06:11:27 pm
And yes, it does work in this theme. Yay!