The Ur-Quan Masters Discussion Forum

The Ur-Quan Masters Re-Release => General UQM Discussion => Topic started by: Ginji_1 on January 29, 2003, 01:16:34 am



Title: General Statements
Post by: Ginji_1 on January 29, 2003, 01:16:34 am
 ;D Yo whats up everyone. I think this is going to be a killer version of the game if they can work out all the bugs. I am really please with this release. I can play it for hours.

Anyone else have any cool comments or even questions paste them here.

Cheers
The Ginji


Title: Re: General Statements
Post by: Cyamarin on January 29, 2003, 09:45:06 pm
Amen to that.  I just wish I could get it running on my PII 133mHz  w/ 32MB of RAM.


Title: Re: General Statements
Post by: Ginji_1 on January 29, 2003, 10:49:03 pm
Well let me see if I can help. First of all take all programs out of memory ie TSR's all the icons next to the clock in win.

check all your drivers are installed properly(device manager)

read the help file and load with the switches they give.(all explained in the file.)

I hope this helps


Title: Re: General Statements
Post by: Censored on January 29, 2003, 11:16:48 pm
What he ment to say was, get a DOS boot disk with HIMEM and possibly EMM386 and just run the game :P




Title: Re: General Statements
Post by: Cyamarin on January 30, 2003, 03:52:10 am
Oh, the program will run, I just get a lousy framerate and skips in the dialogue every few seconds.  I actually have better luck running the original program.  ^_^

Not to fear--It runs flawlessly on Dad's machine downstairs.


Title: Re: General Statements
Post by: Ginji_1 on January 30, 2003, 12:21:48 pm
cool. At least it runs. I have a problem that sometime when I enter a star it removes all the side screens and the ship leaves trails. Any sugestions?


Title: Re: General Statements
Post by: GermanNightmare on February 04, 2003, 12:46:20 am
Hi,

1st of all I'm really grateful that the game finally works again on my PC -  n o w  I know what I've missed all those years!

I've also run into that problem. What I usually do is save, exit and load, then the graphics are fine again.

Not a very good solution, but since I'm a constant loader/saver it doesn't hurt...