The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 27, 2024, 04:58:52 am
Home Help Search Login Register
News: Celebrating 30 years of Star Control 2 - The Ur-Quan Masters

  Show Posts
Pages: [1]
1  The Ur-Quan Masters Re-Release / General UQM Discussion / story questions. beware of spoilers! on: May 24, 2006, 08:30:47 am
Hi,

1.) I'm back with another, an ingame, problem:
I have the Chmmr upgraded bomb but still don't know where the Sa-Matra is.
the Supox won't talk about it and I just don't find it.

2.) I have repopulated the Shofixti long ago, but there's nobody at Delta Gorno system, neither do I see a "Shofixti circle" on the star map.

3.) I have distracted the Ilwrath and they attacked the Thraddash. Now they are both gone from the star map (after the Ilwrath circle moved towards the thraddash circle and they annihilated each other).
But I still find some Ilwrath ships in their former region. The real problem is: The Pkunk have gone completely. Since I started the revolution among the Yehat, there are two Yehat circles, but no Pkunk to be found. At Gamma Serpentis 1, I am attacked by those royalist giant bats.
2  The Ur-Quan Masters Re-Release / Technical Issues / Re: startup probs after install on: May 16, 2006, 06:57:30 pm
did it with your help, thanks very much!
3  The Ur-Quan Masters Re-Release / Technical Issues / Re: startup probs after install on: May 16, 2006, 11:09:17 am
Sorry, I forgot to tell: I'm using xubuntu Linux. Game started after I deleted the ".uqm" folder.
I Did the settings more careful this time and it still works fine, thanks a lot!
One problem is still occurring: I copied the remix zips to the "/content/packages/addons/uqmremix" folder (I created "addons" and "uqmremix") and added "--addon uqmremix" to the command line but the terminal keeps telling me that the folder /packages/addons does not exist.
Is this a widely known problem? Google didn't help me with that
4  The Ur-Quan Masters Re-Release / Technical Issues / startup probs after install on: May 16, 2006, 01:26:38 am
Hi there,

as you may have read, I've got some minor... well: major problems starting up the game.
I installed it this morning, configured it in-game and played for some hours, everythink worked just fine.
But after leaving the game, it wouldn't start again.
I tried to recompile and randomly 'sh' the files, but it didn't help.
I deleted everything and reinstalled, particularly paying attention not to do ANYTHING that might disturb the progress.
I started uqm once, didn't change anything and quit. I restarted to try out: Still working then. I did the configuration, saved and closed. It wouldn't start .
It should have something to do with the configuration.
How do I get everything back to standard? I hope it will work then.

Thanks for help
Pages: [1]


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!