The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 30, 2022, 05:12:47 pm
Home Help Search Login Register
News: Paul & Fred have reached a settlement with Stardock!

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  cant get the new "cvs snapshot" to work
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: cant get the new "cvs snapshot" to work  (Read 2017 times)
Defender
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 815



View Profile
cant get the new "cvs snapshot" to work
« on: February 28, 2004, 10:49:19 am »

i downloaded the plain .exe zip of the current cvs. when i run UQM, i get an 3 errors in the dos window.

warning: could not mount 'uqm-0.3-3domusic.zip' : no such device

warning: could not mount 'uqm-0.3-content.zip' : no such device

warning: could not mount 'uqm-0.3-voice.zip' : no such device

i just extracted the .exe right to uqm folder, and let it replace the other one there. so... did i miss something? !help!

~DEFIANT
Logged
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #1 on: February 28, 2004, 05:08:32 pm »

Ah, it looks like I forgot to check for support for .zip files.
Expect a new version later today where this problem is fixed.
Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
Defender
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 815



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #2 on: February 28, 2004, 11:43:41 pm »

thanks meep-eep! for minute there, i though it was my stupid computers fault... again. heh. thanks again for the reply.

~DEFIANT
Logged
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #3 on: February 29, 2004, 06:19:19 am »

I'm afraid it will have to wait until tomorrow. Sorry.
Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #4 on: February 29, 2004, 06:33:39 am »

And within 15 minutes after officially calling it a day, I got it working (I think).
Enjoy.

Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
Defender
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 815



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #5 on: February 29, 2004, 09:30:48 am »

i think the command lines are messed up in the "fixed" version meep. when i try to use differnt commands like -r 800x600 or -f, they wont work. ive tried appling them in different orders, but then it turns on stuff i didnt turn on, like scanlines.

just thought id keep you up to date on bugs... i hope it can be worked out when you have the time.

~DEFIANT
Logged
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #6 on: February 29, 2004, 06:00:42 pm »

That's not a problem of the build (the .zip problem was). That's just something that is wrong in the cvs version atm. It will be fixed though.
And then there will automatically be a new snapshot Smiley
Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
Defender
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 815



View Profile
Re: cant get the new "cvs snapshot" to w
« Reply #7 on: February 29, 2004, 08:01:25 pm »

ok cool... Cheesy

~DEFIANT
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!