The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 01, 2022, 01:24:48 pm
Home Help Search Login Register
News: Celebrating 30 years of Star Control 2 - The Ur-Quan Masters

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  Problem with running uqm
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Problem with running uqm  (Read 1634 times)
Timo Halmetoja
Guest


Email
Problem with running uqm
« on: March 30, 2004, 01:22:32 pm »

Glad to have found this great game, but i have a nasty problem running uqm... I'm using win98 and i've tried downloading and installing over and over again, changed options etc, but still when i run uqm it says:


Warning: %APPDATA% is not set. Falling back to "%USERPROFILE%\Application Data"
Warning: %USERPROFILE% is not set. Falling back to "..\userdata" for %APPDATA%
Warning: %APPDATA% is not set. Falling back to "%USERPROFILE%\Application Data"
Warning: %USERPROFILE% is not set. Falling back to "..\userdata" for %APPDATA%
Warning: %APPDATA% is not set. Falling back to "%USERPROFILE%\Application Data"
Warning: %USERPROFILE% is not set. Falling back to "..\userdata" for %APPDATA%
Saved games are kept in C:/Ohjelmatiedostot/The Ur-Quan Masters/content/../userd
ata/uqm/save/.
Initializing SDL (pure).
Could not initialize SDL: DirectInputDevice::SetCooperativeLevel: Unknown Direct
Input error: 0x80004001.


I don't know too much about this stuff, so i have no idea what to do about it, hope someone could help... I'd really appreciate it.
Logged
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: Problem with running uqm
« Reply #1 on: March 30, 2004, 08:54:00 pm »

Could you check whether you've got the newest version of DirectX and your video drivers?
Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
SCMaster
Zebranky food
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12


Forever trying to make things work (failing)


View Profile WWW
Re: Problem with running uqm
« Reply #2 on: April 08, 2004, 04:28:39 pm »

i also have that problem i think but i also get a error message in a seperate window saying something about mirror or a fixed mirror. i cant tell you more because the error message has stopped popping up.
Logged

Running away is the easiest way of winning...usually.
potato
Guest


Email
Re: Problem with running uqm
« Reply #3 on: April 20, 2004, 03:34:52 pm »

I keep getting a msg saying that im missing a vorbisfile.dll how do i fix this?
Logged
Terminator
*Smell* controller
****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 308


Obnoxious One Reformed


View Profile
Re: Problem with running uqm
« Reply #4 on: April 21, 2004, 08:31:58 am »

Quote
I keep getting a msg saying that im missing a vorbisfile.dll how do i fix this?


Reinstall UQM it's missing windows marks this as a hidden file due to the the dll extention (driver file) that should solve it.

                                                          OR

Disabling or Deleting the 3DO music might work since that's what Ogg is used for.
« Last Edit: April 21, 2004, 08:41:28 am by Terminator » Logged

We must each create our own paths. Do not mimic mine, I don't even like myself.
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!