The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 21, 2022, 04:33:35 am
Home Help Search Login Register
News: Paul & Fred have reached a settlement with Stardock!

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  Voice/Speech issue! :(
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Voice/Speech issue! :(  (Read 2169 times)
Svip
Zebranky food
*
Offline Offline

Posts: 10



View Profile
Voice/Speech issue! :(
« on: April 23, 2006, 09:24:50 pm »

So like, I downloaded the new 0.5.0, because the package system from Ubuntu only had 0.3, so yeah - I wanted the new one.

And I saw that you could get speech as well, and I'd love that.  However, I did as the help files told me to do, I inserted the files content/packages/ (although packages/ did not exist, so I made it).  And the building seemed to go find - although I did not notice, or knew what to look for, if it did anything with the voice uqm file.

As I opened the game, I turned speech up to 100 (since it was at 0), and when I started playing, I got this output message in the terminal:

Code:
SpliceTrack(): no voice ogg available so setting speech volume to zero

Moo?

It might as well be noticed that I builded it once before I inserted the voice uqm file, and when I spotted my error, I cleaned it and inserted the file and build it again (plus I had mistakenly build a debug build at first, which I also fixed).

Any help? Smiley
Logged
meep-eep
Forum Admin
Enlightened
*****
Offline Offline

Posts: 2847



View Profile
Re: Voice/Speech issue! :(
« Reply #1 on: April 23, 2006, 09:34:26 pm »

Check out http://uqm.stack.nl/wiki/Content_Management#On_Linux. How does this compare to your directory structure?
Logged

“When Juffo-Wup is complete
when at last there is no Void, no Non
when the Creators return
then we can finally rest.”
Svip
Zebranky food
*
Offline Offline

Posts: 10



View Profile
Re: Voice/Speech issue! :(
« Reply #2 on: April 23, 2006, 09:40:23 pm »

Check out http://uqm.stack.nl/wiki/Content_Management#On_Linux. How does this compare to your directory structure?

Oh, that's a nice one.  However, I am running UQM from the build directory, as uhm... nothing actually happens when I do install.  Well, those directories on that list are not created, I have none of those.

Oh, now that I ran the installation, it seemed to work.  Sorry for the trouble. :< I feel so stupid. :<
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!