The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 08, 2022, 12:16:28 pm
Home Help Search Login Register
News: Paul & Fred have reached a settlement with Stardock!

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Cannot dispatch ships to planet surfaces.  (Read 2943 times)
Monkeyman1138
Zebranky food
*
Offline Offline

Posts: 3



View Profile
Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« on: July 02, 2006, 12:57:43 am »

Like the title says, I cannot seem to dispatch ships to planets to collect minerals and explore. I used to be able to do this, before I visited the ship orbiting Earth. What could the problem be?
Logged
Novus
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1938


Fot or not?


View Profile
Re: Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« Reply #1 on: July 02, 2006, 01:47:53 am »

Like the title says, I cannot seem to dispatch ships to planets to collect minerals and explore. I used to be able to do this, before I visited the ship orbiting Earth. What could the problem be?
Most probably, your planet lander was destroyed last time you landed, leaving you without a lander.
Logged

RTFM = Read the fine manual.
RTTFAQ = Read the Ur-Quan Masters Technical FAQ.
Monkeyman1138
Zebranky food
*
Offline Offline

Posts: 3



View Profile
Re: Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« Reply #2 on: July 02, 2006, 03:29:25 am »

Can I buy one from the ship orbiting the Earth or do I have to go elsewhere? I tried buying one from the ship before but could not find where to buy it.
Logged
nightwrath
Zebranky food
*
Offline Offline

Posts: 25


The Agent of Juffo-Wup


View Profile
Re: Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« Reply #3 on: July 02, 2006, 09:20:46 am »

Yes, you can buy them at the station around Earth. It's 500 RU for one, if I'm correct. You can buy them only if you press Enter on one of the blue squares inbetween the two displays of your ship at the Outfit Starship screen.
« Last Edit: July 02, 2006, 09:25:43 am by nightwrath » Logged

... planetary transformer biot 94-18: take your place at the dais...
Halleck
Enlightened
*****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 750


Personal Text


View Profile WWW
Re: Cannot dispatch ships to planet surfaces.
« Reply #4 on: July 05, 2006, 05:47:25 pm »

Although, if you haven't  "activated" the starbase yet (given them the radioactive), the commander will give you one new lander for free.
« Last Edit: July 05, 2006, 05:50:17 pm by Halleck » Logged


Currently working on: Going outside more

Game projects: Vega Strike / Elite Strike
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!