The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 07, 2020, 05:46:44 am
Home Help Search Login Register
News: Paul & Fred have reached a settlement with Stardock!

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  Installer bug?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Installer bug?  (Read 2570 times)
Zee
Zebranky food
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


Orz rule


View Profile
Installer bug?
« on: December 02, 2002, 04:40:19 am »

Just downloaded the 0.1 alpha for Windows, got some strange things during install.
1) When i start the installer/when i click the "next" button, it hangs for 10-15 seconds, using 100% of processor time.
2) After it extracted files, it changed directory to "Creating temporary file" and did nothing for 3 minutes, consuming all processor time, so i killed it. It seems that not all files are installed - uninstall.exe is of wrong size and some earth mask is missing.
I checked the md5, it's the same as listed in your webpage.
PS: why don't you use some kind of pak-files? The installation&deinstallation would be many times faster...
Logged
M-ACE
Guest


Email
Re: Installer bug?
« Reply #1 on: December 03, 2002, 01:43:06 am »

 Tongue
The installer needs some work. 100% processor time and 10 secs for the next button to process is a little ridiculous. I know its free and I'm very grantful for it but that doesn't excuse bad coding.
Logged
Chad
*Many bubbles*
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 201


PNF Webmaster


View Profile WWW
Re: Installer bug?
« Reply #2 on: December 03, 2002, 02:20:23 am »

Just remember folks, its an A-L-P-H-A  Grin

No one said it was anywhere near perfect.  I'm sure the developers are using this as a "lets see where we stand with everything we have done thus far" release.
Logged

"...Dogar And Kazon Clack Their Mandibles Against One Another And Snicker With Amusement."
Parker
*Many bubbles*
***
Offline Offline

Posts: 122



View Profile
Re: Installer bug?
« Reply #3 on: December 03, 2002, 03:11:34 am »

Don't expect the project to use that installer again Wink
Logged
Phodid
Guest


Email
Re: Installer bug?
« Reply #4 on: December 05, 2002, 12:00:59 am »

I got the same problem...But Playing the game, and considering that most Alphas barely work, Id say they are doing a damn fine job. I always loved SC2, but my new computer cant run it...I was so happy when I went to Star-control.com to see the Alpha for this had been released. There are problems that need to be remedied, but Overall, it is amazing how far it has come.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!