The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 14, 2019, 10:11:54 pm
Home Help Search Login Register
News: Paul & Fred have reached a settlement with Stardock!

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  Sound issues
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Sound issues  (Read 1587 times)
ZWing
Guest


Email
Sound issues
« on: December 07, 2002, 10:26:21 am »

Hi, I just got this port. Very happy about it. Strangely, I havent gotten any bugs that are posted here on me yet. I have auto-piloted in and out of a star system without a single crash or graphics mishap. The only one I noticed is the redraw bug when saving at the shipyard screen.

The problem is that when running UQM, I dont get any speech at all. I can notice a SLIGHT popping or something similar of a noice when the voice is playing. I turned off the music in the in-game options and now I can hear the voice very VERY faintly. I have an 815EEA mobo with onboard sound. It uses SB PCI128 drivers, which I updated very recently. Can anyone give me a possible solution?

I am using the 0.1 WIN32 version. My PC is a P3 733Mhz, RIVA TNT graphics card, 815EEA mobo with onboard sound, WinME as OS.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!