The Ur-Quan Masters Home Page Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 03, 2022, 08:42:23 pm
Home Help Search Login Register
News: Celebrating 30 years of Star Control 2 - The Ur-Quan Masters

+  The Ur-Quan Masters Discussion Forum
|-+  The Ur-Quan Masters Re-Release
| |-+  Technical Issues (Moderator: Death 999)
| | |-+  freebsd hid_init?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: freebsd hid_init?  (Read 1631 times)
shaggy
Guest


Email
freebsd hid_init?
« on: December 25, 2002, 04:11:42 am »

Hi, I recently downloaded uqm-0.1-freebsd-static and the content files to my freebsd machine, but whenever I try to run it, it gives this message:

bash-2.05b$ uqm
The Ur-Quan Masters v0.1 (compiled Nov 27 2002 22:16:41)
Initializing SDL (pure).
SDL driver used: x11
SDL initialized.
Initializing Screen.
Set the resolution to: 640x480x32
Initializing SDL audio subsystem.
SDL audio subsystem initialized.
Initializing SDL_mixer.
SDL_mixer initialized.
   opened dsp at 44100 Hz 16 bit stereo, 2048 bytes audio buffer
   compiled with SDL_mixer version: 1.2.5
   running with SDL_mixer version: 1.2.5
/usr/libexec/ld-elf.so.1: /home/shaggy/lib/uqm/uqm: Undefined symbol "hid_init"
bash-2.05b$

so I'm wondering if this has been fixed or not in later versions.
Logged
Adam
Guest


Email
Re: freebsd hid_init?
« Reply #1 on: January 08, 2003, 11:56:41 pm »

I found that using the dynamic build avoids this problem.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!